Menu
Villa Doria biedt een traditionele keuken met à la carte gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart om uw lunch en diner met passende wijnen te begeleiden.
Voorgerechten
Koude Voorgerechten
€35 Noordzeekrab met appel en vadouvan
€32 rundscarpaccio met gerookte ganzenlever
€36 Zeeuwse platte oesters 5 nullen
€29 vitello tonnato
€42 terrine van ganzenlever
Warme Voorgerechten
€78 pommes moscovites met 30gr kaviaar
€32 pappardelle met bospaddenstoelen
€29 huisgemaakte garnaalkroketten
€58 gepocheerd ei met gerookte zalm en 20gr kaviaar
€34 mergpijp met gambero rosso
€19 soep van butternutpompoen
3-gangen middagsuggestie 49.-
inclusief 2 glazen wijn 65.-
Hoofdgerechten
Visgerechten
€59 gegrilde Noordzeetong met handgesneden frietjes en
gemengde salade
€52 tarbot met grijze garnalen “Dieppoise”
€39 roodbaars met courgette en paksoi
€43 zeeduivel met bospaddenstoelen en spinazie
Vleesgerechten
€46 lamsvlees met aubergine en aardappelgratin
€45 filet pur met handgesneden frietjes, witloofsalade
en pepersaus
€46 hertenkalf met pompoen en ras el hanout
€92/2P polderhaas met rode kool en kroketjes
€79/2P fazanthaan “Fine Champagne”
Desserts
€15 mandarijn & speculoos
€16 crêpes Suzette
€16 moelleux au chocolat
€16 sabayon met marsala en vanilleijs
€15 café glaçé
€25 assortiment van kaas







