Menu
Villa Doria biedt een traditionele keuken met à la carte gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart om uw lunch en diner met passende wijnen te begeleiden.
Voorgerechten
Koude Voorgerechten
€28 vitello tonnato
€38 Zeeuwse platte oesters – 5 nullen
€42 Gambero Rosso met Noordzeekrab
€58 rundstartaar met 25g Imperial Heritage kaviaar
Warme Voorgerechten
€27 huisgemaakte garnaalkroketten
€43 Noorse kreeftenstaart met limoenboter en asperges
€37 gebakken ganzenlever met appel en Calvados
€26 asperges op Vlaamse wijze
(€6 supplement gerookte zalm of grijze garnalen)
€17 wortelsoep met sinaasappel en feta
Pasta – Risotto
€29 rigatoni met groene asperges en morilles
€29 risotto sepia met octopus
3-gangen middagsuggestie 49.-
inclusief 2 glazen wijn 59.-
Hoofdgerechten
Visgerechten
€44 grietbot met asperges en langoustine
(€29 Supplement 15g kaviaar)
€38 skrei met gestoofde prei en aardappelpuree
(€29 Supplement 15g kaviaar)
€52 gegrilde Noordzeetong met een gemengde salade en
handgesneden frietjes
€37 zeeduivel “Vierge” met tomaat, kappers en olijven
Vleesgerechten
€42 duif “Diable” met knolselder, venkel en broccolini
€44 kalfszwezeriken met asperges en morilles
€38 kalfs rib-eye “Cross & Blackwell”
€39 filet pur met handgesneden frietjes, witloofsalade en
Archiduc saus
€29 kalfsnieren met tagliatelle en jagersaus
Desserts
€14 sabayon met marsala en vanilleijs
€15 tarte tatin met kaneelijs
€15 dame noire
€15 crêpe Suzette
€15 tiramisu met koffieijs
€22 assortiment van kaas