Menu
Villa Doria biedt een traditionele keuken met à la carte gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart om uw lunch en diner met passende wijnen te begeleiden.
Voorgerechten
Koude Voorgerechten
€34 rundscarpaccio met zomertruffel
€36 tartaar van tonijn met tonburi
€45 Noorse kreeftenstaart met artisjok en een zilte salade
€28 burrata met tomaat en een jus van watermeloen
Warme Voorgerechten
€29 huisgemaakte garnaalkroketten
€38 kalfszwezerik met akkerpaddenstoel en girollen
€36 risotto met octopus, bouchot mosselen en saffraan
€29 slow escargots – Gros Gris à l’ail
€19 velouté van polderaardappel met bottarga en kwartelei
Pasta – Risotto
€34 tagliolini met zomertruffel
€27 tartaar van dry aged rode biet
3-gangen middagsuggestie 49.-
inclusief 2 glazen wijn 59.-
Hoofdgerechten
Visgerechten
€37 zeeduivel in’t groen
€38 vlaswijting met prei en girollen
€46 kabeljauw met witloof en truffel
€39 gegrilde tonijn met tomatensaus en huisgemaakte gnocchi
€48 cassoulet van tarbot Dieppoise
Vleesgerechten
€46 lamsvlees met ratatouille en aardappelgratin
€39 eendenborst à l’orange
€45 filet pur met handgesneden frietjes, tomatensalade en
béarnaisesaus
€84/2P Zwartpootkip met peulvruchten en dragon
Desserts
€16 sabayon met marsala en vanilleijs
€15 nougat glaçée met pistache
€16 millefeuille van framboos
€15 mokka-beurre en caramel
€15 citroentaartje met merengue
€25 assortiment van kaas