Menu
Villa Doria biedt een traditionele keuken met à la carte gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart om uw lunch en diner met passende wijnen te begeleiden.
Voorgerechten
Koude Voorgerechten
€39 terrine van ganzenlever met Serranoham
€37 gerookte paling met eendenlever op brioche
€35 carpaccio van Hereford rund met zwarte truffel
€36 Zeeuwse platte oesters
Warme Voorgerechten
€29 huisgemaakte garnaalkroketten
€46 Noorse kreeftenstaart met zwarte tagliatelle
€53 coquilles met witloof en zwarte truffel
€36 toast champignon met kalfszwezeriken
€17 velouté van pastinaak en venkel
Pasta/Risotto
€28 pasta met huisgemaakte pesto en Parmezaanse kaas
€44 risotto met bospaddenstoelen en zwarte truffel
3-gangen middagsuggestie 49.-
inclusief 2 glazen wijn 59.-
Hoofdgerechten
Visgerechten
€42 roggevleugel met savooikool en Dijonaisesaus
€46 zeebaars met courgette en paksoi
€42 kabeljauw met schorseneren en beurre blanc saus
€44 bouillabaise van Noordzeevis
Vleesgerechten
€47 duif met pastinaak en bospaddenstoelen
€48 lamsvlees met ratatouille en aardappelgratin
€45 filet pur met handgesneden frietjes, witloofsalade en
béarnaisesaus
€118/2P gegrilde côte à l’os “grasgevoerd Iers Hereford”
met handgesneden frietjes, witloofsalade en choronsaus
€34 kalfsnieren met jagersaus en spinazie
Desserts
€15 crème brûlée met vanille
€15 coupe kolonel
€16 moelleux au chocolat
€15 café glaçée
€16 crêpe Suzette
€25 assortiment van kaas