Menu
Villa Doria biedt een traditionele keuken met à la carte gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart om uw lunch en diner met passende wijnen te begeleiden.
Voorgerechten
Koude Voorgerechten
€37 tataki van hamachi met miso
€28 burrata met tomaat en een jus van watermeloen
€39 terrine van ganzenlever en beuling
€58 kalfstartaar met 20gr kaviaar
€42 Schotse langoustines met groene gaspacho
Warme Voorgerechten
€78 pommes moscovites met 30gr kaviaar
€24 melanzane van aubergine en mozzarella
€37 open ravioli met Noordzeekrab
€46 spaghetti met Noorse kreeft en basilicum
€28 gegrilde asperges met Coppa en Parmezaanse kaas
€18 velouté van asperges met huisgerookte zalm
3-gangen middagsuggestie 49.-
inclusief 2 glazen wijn 59.-
Hoofdgerechten
Visgerechten
€39 risotto met saffraan, zeeduivel en octopus
€63 gepocheerde Noordzeetong met grijze garnalen
€44 moot van heilbot met asperges en lamsoor
€42 roggevleugel met kappers en savooipuree
€94/2P zeebaars in zoutkorst
Vleesgerechten
€118/2P gegrilde côte à l’os “Belgische Holstein” met
handgesneden frietjes, koolsalade en choronsaus
€45 filet pur met handgesneden frietjes, koolsalade en
archiduc saus
€39 eendenborst à l’orange
€47 kalfszwezeriken met asperges en erwtjes
Desserts
€15 tiramisu
€16 tarte fine met appel en vanille-ijs
€15 aardbeien met triple sec en chocolade-ijs
€16 eton mess met cuberdon ijs
€16 trio van sorbets
€25 assortiment van kaas