Menu
Villa Doria biedt een traditionele keuken met à la carte gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart om uw lunch en diner met passende wijnen te begeleiden.
Voorgerechten
Koude Voorgerechten
€38 carpaccio van Sint-Jakobsvruchten
€37 gerookte paling met eendenlever op brioche
€46 salade met Noorse kreeftenstaart en mango
€34 gemarineerde zalm met grijze garnalen
Warme Voorgerechten
€29 huisgemaakte garnaalkroketten
€24 melanzane van aubergine en mozzarella
€34 oesters “creuses” met Noilly Prat en daslook
€28 asperges op Vlaamse wijze
€17 wortelsoep met sinaasappel en fetakaas
Pasta
€37 open ravioli met Noordzeekrab
€29 rigatoni met morieljes en groene asperges
3-gangen middagsuggestie 49.-
inclusief 2 glazen wijn 59.-
Hoofdgerechten
Visgerechten
€47 tarbot met sésamkorst en ijspegel
€59 gegrilde Noordzeetong met handgesneden frietjes en
gemengde salade
€46 kabeljauw met asperges en handgepelde garnalen
€44 zeeduivel “vierge” met olijven en tomaat
Vleesgerechten
€78/2P hoevekip met morieljes en dauphine aardappelen
€48 lamsvlees met ratatouille en aardappelgratin
€45 filet pur met handgesneden frietjes, koolsalade en
archiduc saus
€38 rundstartaar met handgesneden frietjes en
gemengde salade
€57 kalfszwezeriken met groene asperges en morieljes
Desserts
€15 tiramisu
€16 tarte fine met appel en vanille-ijs
€15 aardbeien met triple sec en chocolade-ijs
€16 eton mess met cuberdon ijs
€16 trio van sorbets
€25 assortiment van kaas