Menu
Villa Doria biedt een traditionele keuken met à la carte gerechten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart om uw lunch en diner met passende wijnen te begeleiden.
Voorgerechten
Koude Voorgerechten
€32 rundscarpaccio met zomertruffel
€34 cannelloni van zalm met dille en zure room
€42 Gambero Rosso met Noordzeekrab
€37 terrine van ganzenlever met beuling en
crème van abrikoos
€19 gaspacho van groene groenten met burrata
Warme Voorgerechten
€27 huisgemaakte garnaalkroketten
€37 gebakken ganzenlever met appel en Calvados
€26 gegrilde sardienen met carpaccio van tomaat
€29 snoekbaars met lamsoor en tuinbonen
Pasta – Risotto
€32 tagliolini met zomertruffel
€28 salade van quinoa met feta en gegrilde groenten
3-gangen middagsuggestie 49.-
inclusief 2 glazen wijn 59.-
Hoofdgerechten
Visgerechten
€44 zeeduivel met spinazie en truffelpuree
€42 zeebaars met venkel en puntpaprika
€48 risotto met babykreeft en saffraan
€39 gegrilde tonijn “al limone” met salie
en huisgemaakte gnocchi
Vleesgerechten
€44 lamsvlees met ratatouille en aardappelgratin
€44 duif “Clamart” met verse erwtjes en dauphines aardappelen
€38 eendenborst à l’orange
€43 filet pur met handgesneden frietjes, koolsalade en
pepersaus
€115/2P gegrilde côte à l’os “grasgevoerd Iers Hereford” met
handgesneden frietjes en choronsaus
Desserts
€14 sabayon met marsala en vanilleijs
€15 nougat glacee met pistache
€12 trio van huisbereide sorbets
€15 miserable met aardbeien
€15 pavlova
€22 assortiment van kaas