Restaurant

Bij binnenkomst in Villa Doria, vang je onmiddellijk al een glimp op van de motor van Villa Doria: de keuken. Een opzettelijke design strategie die het kloppende hart van Villa Doria blootlegt.

Chef-kok & mede-eigenaar Gianni Spiga van Sardegna en zijn personeel brengen u een Mediterraanse klassiek Franse keuken met verfijnde moderne twisten.

Villa Doria tracht nieuwe standaarden te zetten en doet er alles aan om uw “dining experience” te optimaliseren. Wakker alvast uw smaakpapillen aan & bekijk onze menu.

Voor het stijlvolle interieur werd er gebruik gemaakt van witte muren, donker hout en zacht licht. De tafels zijn ruim gespreid en het tafellinnen zorgt voor een huiselijk gevoel. De sfeer in Villa Doria is casual maar onze service is uitermate professioneel & ambitieus.

Door de jaren heen heeft de Bredabaan zich als belangrijke gewestweg in de Provincie Antwerpen ontwikkeld. Dit heeft zo zijn voordelen voor een restaurant als Villa Doria, aangezien het uiterst gemakkelijk bereikbaar is via de autosnelweg. Of je nu van Antwerpen, Brussel, Gent, Rotterdam of Breda komt, Villa Doria kan je niet missen!

Paardenstallen hebben we niet meer, maar wel een parking!

Impressies

Villa Doria Schoten

Villa Doria Schoten